2016. január 11., hétfő

Nyomdalemez BP-77

Sziasztok :)

Mára egy nyomdalemez tesztet hoztam nektek. Még ősszel, amikor megláttam a http://www.bornprettystore.com/ oldalon, hogy $0,99 egy lemez, nagyon megörültem. A vásárlás maga könnyen ment, nővérem segít benne mindig, talán jobb, ha az ő címére érkezik az újabb csomag mindig... :)









3 lemezt választottam, ebből kettőt már nyáron kinéztem magamnak, azonban ekkor még teljes áron voltak, így nem volt annyira csábító. Most a három lemez közül egyet szeretnék bemutatni, a 77-es számú lemezt. 

Elvárásaimnak teljesen megfelelt a lemez, a mintákat szépen fel tudtam venni. Mondhatnám, hogy túl nagyok a minták, de nem teszem, hiszen valójában az én körmeim kicsik... Úgy érzem minden mintából ki lehet ragadni egy-egy olyan részt, ami illik a körömformánkhoz. 
 


Az első manikűr során a lemezen a szám feletti mintát választottam, amit egy irattartóra nyomdáztam, majd kitöltöttem kék, ezüst és fehér színekkel.



 A második manikűr alapja egy frissen beszerzett Moyra lakk lett (955 Fabienne). A mintát sikeresen fel tudtam venni az ezüst metál, és a rózsaszín holografikus lakkal is, melyek szintén a Moyra családhoz tartoznak.




Aztán kedvem támadt a harmadik manikűr során kicsit játszani a textúrákkal. 



Az utolsó manikűr számomra a legkedvesebb, még akkor is, ha csak 5 percet volt a körmeimen. Sajnos bal kézemen olyannyira elcsesztem, hogy vállalhatatlan lett. Egyébként a legnagyobb összefüggő mintát választottam hozzá, matricát készítettem belőle, majd vágtam és "ragasztottam" és ez lett a végeredmény. Muszáj lesz újraalkotnom, nem hagyhatom, hogy egy ilyen manikűrt ne hordjak. Remélem legközelebb jobban sikerül. Amúgy ez volt az első ilyesfajta próbálkozásom,,
nem is jött össze rendesen.. :D


Ha kíváncsiak vagytok egy-egy manikűr lakkjaira, írjatok bátran. 

Remélem kedvet kaptatok ehhez a lemezhez, ha igen itt meg is tudjátok vásárolni. Most sajnos készlethiányos, de reméljük, minél hamarabb elérhető lesz újra.



Puszi


1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet, hogy egy lemezt több manikűrön keresztül mutatsz be egy poszton belül. :)
    Az első és a harmadik csodálatos lett, azok a kedvenceim! <3

    VálaszTörlés