2016. január 20., szerda

Rózsás manikűr

Sziasztok! :)

Mára ismét egy Born Pretty Store lemezt hoztam, de most csak egy manikűr készült hozzá. Nehéz kivárni, hogy összegyűljön több manikűr, illetve igyekszem egy-egy manikűr legalább 2 napig viselni. No meg persze titeket sem hagyhatlak olvasnivaló nélkül. Szóval a lemez; 1 dolláros, 4 nagy és 4 kis minta, valamint a felirat (BP-73), tetszenek a minták, bár számomra kettő túl nagy, az apró rózsásakat többet fogom használni, minden bizonnyal.

Szeretném lerántani a leplet a manikűrről, bár aki követ Instagramon nem lesz túl nagy meglepi, de na.. sose bírom ki, hogy ne dobjam fel egyből oda :) Úgyhogy aki szemfüles szeretne lenni, kövessen Instagramon, így hamarabb értesülhet. :)Eveline 8in1 lakkal alapoztam, mint mindig. Be is kell szereznem a harmadik üveget, fél évig tart ki egy, jól termelek, de pótolható szerencsére. :)


Aztán jött a fehér alap a középső- és a gyűrűsujjamra...

(no, itt meg kell állnom egy szóra, olyan mesés ez a lakk. Teljesen meg vagyok vele elégedve, korábban így gondoltam az Avon Iceberg White-ra is, de nem, többet nem kérek belőle, ha lehet. Egy idő után annyira kezelhetetlenné vált! :( ) 

...majd a díszítő csík, rá a fekete. 
Közben már száradtak a színekkel kitöltött arany rózsák, majd felkerültek a csíkos alapra. A többi körmömre piros lakk került. A fedőlakkom megint besűrűsödött, pont a felénél kezdte a mutatványt, de a világ összes pénzéért sem cserélném le, igaz a szerelem. :)Ti is harcoltok olykor egy-egy lakkal? Mint én a fehérekkel, vagy éppen a fedőlakkal? :)

Puszi,


7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép a manid! Lakkhígítót nem szoktál venni? Nekem ez a fedőlakk keni a mintát, nyomdázáshoz nem tudom használni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm! :)
   Van lakkhígítóm, azóta új mintája van a terítőnknek :D Sajnos nekem rontotta a minőségét a lakknak, hamarabb kopott a festés. Nekem akkor nem keni el, ha bőségesen viszem fel, de ezt is tapasztalgatnom kellett. De lehet előveszem majd a hígítottat, adok neki még egy esélyt. :)

   Törlés
  2. Emiatt én szinte csak fedőlakkot vagy nagyon kedvenc lakkot hígítok, mert tényleg hamarabb kopik. Egy 400 Ft-os Moyrát nem, ha már a felét elhasználtam, inkább újraveszem és nincs gond a minőséggel.

   Törlés
 2. Gyönyörű lett a manikűröd, olyan retrós nekem egy kicsit, de mindenképpen jó értelemben. :)
  Nagyon köszi a fedőlakkajánlást, alig várom, hogy kipróbáljam, és a fedőlakkokkal harcolok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Képzeld, ma ahogy Tomi meglátta, ő is azt mondta, hogy retró. :)
   Köszönöm :)
   Remélem beválik! Nagy égés, ha nem :D

   Törlés
 3. Gyönyörű , nagyon tetszik*-*

  VálaszTörlés