2015. szeptember 2., szerda

Körmös technikák kihívás - celluxos

Sziasztok!

Megérkeztem a második manikűrömmel, amit kihívásra készítettem. Egy héten két kihívás, nem is rossz.. De azt hiszem jövő héttől minden nap kihívás lesz a számomra. Hello Egyetem! :) 

A kihívás szülőanyja Timi (http://thimmykevilaga.blogspot.hu/). A bevezetőben ő is írta, hogy gyakran nyúl nyomdához, nálam sincs egy másképp. Így elkényelmesedtem egy ideje... Pont jókor jött a kihívás, így most újult erővel vagyok fogékony számomra új technikákra. Remélem minden sikerül úgy ahogy terveztem és részt tudok venni minden fordulóban. 




Lássuk az első, celluxos fordulóra mit készítettem! :)


Valahogy elkapott a trópusi hangulat, ezért lóg bele pár levél- bocsi.. :D

Na de akkor még írok pár sort a manikűrről. Nem ezt terveztem, de Instagramon nézelődve megláttam Rita - http://mindennapioromok.blogspot.hu/ - manikűrjét. KATT ide, ha érdekel, mi volt az inspiráció tőle! :) Köszi érte! :)

Kicsit forgattam, máshogy ragasztottam fel a díszítőcsíkokat és máris más végeredményt láttam magam előtt. A színeket pedig igyekeztem úgy választani, hogy legyen benne egy csipetnyi nyár és ugyanennyi ősz. Annyira megszerettem, hogy a másik kezemre is elkészítettem. Egyszerű, de mégis különleges. Még egy mondatot engedjetek meg! Nem tudom, ti hogy álltok a Moyra Silk Nude kollekciójával. Nekem a London van meg belőle, amit szeretek matton viselni. De! Fedőlakkal olyan gyönyörű lesz, hogy napsütésben álom nézni. :)






Szóval ez lett volna a manikűröm a celluxos fordulóban.

Nézzétek meg a többiek munkáját is! :)


12 megjegyzés:

  1. Szuper minta, nagyon tetszik! Megjegyzem, hátha egyszer Manikűrvadász kapcsán erre járok! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szép lett nagyon, különösen tetszik, hogy ilyen ősziesre vetted! :) :) :) (Valamint azt hiszem ideje lenne már körülnéznem a moyra Silk Nude lakkjai között. *_*)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon jó a minta! Én is ki fogom egyszer próbálni, ha lesz rá alkalmam! És nagyon szupin elkészítetted a manit! Szépséges! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki. ^.^ Szép lett.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik, Dóri. :) Tényleg magában hordozza a manikűröd az őszt és a nyarat is. :)
    Rita manikűrje engem is inspirált. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem fogom még használni ezt a színnégyest :D nagyon megtetszett, és ez a mani jó emlékeket idéz fel, úgyhogy lehet reprezentálom más kiadásban :)

      Törlés