2015. augusztus 6., csütörtök

Teszteltem - China Glaze

Halihó!

Ha minden jól megy, most Montenegróban süttetem a hasam. Viszont a blogger kitette nektek a korábban megírt bejegyzést. (Légyszi sikerülj!) Páran tudjátok talán, hogy is alakult meg a blogom. Volt egy verseny egy körmös csoportban, ahol rengeteg csodás-mesés dolgot nyertem. A csoport célja amúgy a cserebere, de sajnos ezzel a fajta vásárlással még nem tudok élni. Pedig annyi gyönyörűséget látok nap, mint nap. Annyi csupaszív lány van a csoportban, mindenki kedves a másikkal, és nagyon segítőkészek is. Már régóta fáj a fogam a China Glaze Point me to the party lakkra, remélem valaki mostanában megválna tőle, és akkor én nagyon boldog gazdája lennék. :)

Na de vissza a nyereményhez tartozó lakkokhoz. Négy darab lakkot tartalmazott a csomag. 

Ebből a négy lakkból most a két lila színt szeretném nektek megmutatni! :)


Jöjjön először a Tart-y for the party.
Két közepes rétegben tudtam felkenni, gyorsan száradt.
De! Lehet velem van a baj, de nem tudok megbarátkozni az ecsetével. Trampli körmeim vannak, amihez jobban szeretem a vastag ecseteket, azonban ennek a lakknak az ecsete nekem túl vékony. :(

Folytatnám a sort a Coconut kiss nevű lakkal.
Az ecsetről azonos a véleményem. Kijelentem és tudom is, hogy béna vagyok. Egyszerűen foltos lett, alig tudtam felkenni. Gyenge a fedése, de még fogok vele próbálkozni. Amúgy meg talán nemhiába volt egy water marble szett között. Mindenképp szeretném a következő időszakban úgy is kipróbálni.  De annyira tetszik a színe! Igyekszem kipróbálni mondjuk az elsőként bemutatott lakkon, hátha jobb lesz úgy a fedése. Különleges szín, meg kell, hogy mondjam. :)

Dobpergés! Nyomdáztam is vele, felvette a mintát, és csodaszépen mutat szerintem. Gondoltam megmutatom nektek a kis nyomdázásomat is. A minta Pet'la Plate The perfect one lemezről származik, amit ebben a posztban már megmutattam nektek.Egy szó, mint száz, a színek kompenzálják az ecsettel felmerülő problémáimat.
Örülök, hogy a kollekcióban tudhatom ezeket a lakkokat.

Nektek megvannak ezek a lakkok?
A Coconut kiss fedésével hogy álltok? Van valami módszeretek rá? :)

Puszi,

5 megjegyzés:

 1. Ó.....a Tart-y for the party színébe beleszerettem..... <3
  A másik annyira nem bejövős, nem tudnám elképzelni magamon. :(
  Már én is szívesen kipróbálnék egy CG lakkot!
  Sok-sok puszi nektek Montenegróba! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És tudom is, hogy melyik CG-re pályázol :P
   Valahogy nem lett annyira szívem csücske a márka. :/
   De remélem ezek a lakkok tényleg water marble technikával jók, mert külön nem vettem volna meg őket..

   Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat! :)

   Törlés
 2. Már nagyon vártam ezt a tesztet. ;) És a másik két lakkra is kíváncsi vagyok, bár a pirosas színű nekem egy kicsit kakukktojás, de biztos az is szép. :)
  Van pár CG lakkom, egyik kedvenc márkám. Elmondhatom, hogy sajnos az eleinte nagyon folyósak, hígak. Ők tényleg azok a lakkok, amelyeknek jót tesz, ha egy kicsit állnak. :)
  Egyik lakk sincs meg, valahogy a Water Marble szettek nem fogtak meg, mert nem tudtam, hogy sima lakként is megállják a helyüket vagy csak a vizes pepecselés közben?! :/
  A manikűr mindenesetre nagyon csinos lett. Jó pihenést nektek. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát remélem még változni fog tényleg az állag, mert most nagyon nehezen kezelem őket. :(
   Timi kihívásában a water marble részben biztos jól jön a szett.. :D

   Törlés