2016. február 3., szerda

Egyszerű pávatollas | Born Pretty Store - Clear Jelly Nail Art Stamper

Sziasztok!

Hétfőn maratoni lakkozásba fogtam, egy délelőtt alatt megfestettem 6 manikűrt. Ma ezek közül a legelsőt hozom nektek. Nincs különösképp semmi sztori mögötte. Az alaplakk különleges darab, zöld és lila keveréke, csodásan játszik a fényben. :) Így ehhez nem gondoltam, semmi bonyolultat, csak egy kis arany nyomdát. A pávatollas mintával régóta szemeztem, így most sorra is került.
Tehát a felhasznált dolgok:

Catrice - 55 - Get The Blues

Moyra - Metal Effect - 305A két Born Pretty Store termék nevére kattintva eljuthattok a termékekhez.


...És akkor essen néhány szó az átlátszó nyomdáról.

Amint tudtam, ki is próbáltam. De elkeseredtem. Nagyon. Nem vette fel szépen a mintákat, megreszelni persze nem mertem, csak szorgosan nyomogattam az elcseszett mintákat a szöszleszedőmre. Hamar tele lett. Aztán úgy voltam, hogy megrendeltem, kifizettem, nem adom fel. Kezdtünk megbarátkozni, kezdtem ráérezni a dolgokra. Ahány nyomdapárna, annyi módszer. 

Most úgy vagyunk, hogy nagyon jól. Meg vagyok vele elégedve, egyre többet használom. Büszke vagyok magamra, hogy nem hagytam annyiban a dolgot.Jöjjön néhány kép, illetve az első manikűr, amihez ezt a lemezt használtam. :)


Ehhez a mintához azért jól jött a nyomda átlátszó feje. :)
A minta pedig megtetszett Áginak, így amikor végre megkapta tőlem a szülinapi és névnapi lakkozását, hasonló mintát kért.Nem terveztem ilyen hosszú bejegyzést, de muszáj volt pár szót szólnom erről a nyomdáról :)

Ti is megrendeltétek?
Nektek is voltak nehézségeitek vele?

Puszi,4 megjegyzés:

 1. Hasonló tapasztalat. :D Eleinte naaagyon nem ment, most már egészen okés. :)
  Az új manikűr is szuper lett, a régebbi kettő pedig telitalálat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem te is megszereted, kitartást hozzá! :P
   Nagyon köszönöm! :)

   Törlés
 2. Szépek a manik. Az átlátszó nyomdára nagyon vigyázz, kb. állítva kell tárolni, hogy nem érjen hozzá semmihez, én csak betettem a kosárba és lepattant a széle, kényes anyag.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó az elég szomorú :/ Neked kemény a felülete? nekem elég puha, nem tűnik törékenynek. :O

   Törlés