2015. július 22., szerda

Újdonság - Sminkelek is néha!


Sziasztok, 

jöttem megtörni az egyhangúságot! :) Röviden a sztori a következő, rendeltünk egy új ajakápolót, illetve kijutottam Ausztriába hétfőn a Müllerbe. Na de, hogy miket is szereztem be, meg is mutatom! :)


Lássuk az ajakápolót, korábban már próbáltam, mivel drága barátnőm sosem sajnálta tőlem, ha éppen kutakodtam a cuccai között, köszi Ancsa! ;) Így egyértelmű volt, hogy rendelünk. Anya is kapott egyet. Csak pár napja bontottam meg, de már most érzem, hogy jó barátságban leszünk. Várom, hogyan teljesít majd ősszel, télen, de remélem nem fogok csalódni benne. 

Néhány infó róla: 
"Az aloe, a jojoba és a méhviasz együtt az egyik legjobb - egész évben használható - ajakbalzsamot alkotja, amely ma a piacon létezik. Megnyugtatja és hidratálja az ajkakat. Kés mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen." (további infókért KATT IDE)

A másik termék az Essence Lash Mania, vízálló szempillaspirálja.
"Innovatív, csillag alakú elasztromer keféje úgy érinti a szempillát, hogy közben megemeli azt. Az eredmény: extra dús pillák, műszempilla hatás. Szemészetileg tesztelt." - írja róla a Krémmánia
Tudni kell rólam, hogy alapból hosszú szempillákkal lettem megáldva, amit gyakran a keresztanyukám kozmetikusként be is fest, így ilyenkor nem használok spirált. De már elég régen volt festve hosszan tartó festékkel, így most meg tudom nektek mutatni, hogy milyen jól betartja ígéretét a szempillaspirál. Valóban műszempillahatást lehet elérni vele, ami nekem kicsit sok már, de egy alkalomra, ahol erősebb sminket viselek, szerintem felkenhető!  

Egyébként ez a termék kifutó termék, így Ausztriában 0,99 euróért jutottam hozzá, ami szerintem teljesen megérte. Alapból nem vettem volna meg, de ennyiért megérte kipróbálnom! :) Ha tetszik, remélem még ti is le tudtok még csapni rá akciósan! 



 Amúgy a csomagolással is megvettek, nagyon bejön.


Ennyi lett volna mára, sok puszi lányok!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon jónak tűnik ez a szempillaspirál, de már van egy Lovely vízállóm, ami bőven elég lesz a nyáron. :) egyébként is alig van kedvem sminkelni ebben a melegben :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem érdemes felhalmozni :) nekem is van másik kettő, amik sajnos nem vízállóak, pedig ebben a melegben jól jön. :)
      Én is csak púderezek, ez a legnagyobb sminkem.. :D

      Törlés
  2. Nekem is megvan ez az ajakápoló, nagyon szuper, csak vigyázz: rohamosan fogy, mert annyira hatásos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg őszintén, az íze is mesés! :P Legközelebb ezt fogom megvenni: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/99/ef/89/99ef89def1a75efcad1e73f41655b849.jpg Tesómnál próbáltam, nagyon bejött. Vagy lehet felváltva használom, mert a Forever-t szeretném minden évszakban kipróbálni. :)

      Törlés